0887 962488

Помещенията, предлагани от Хотел „Бор” са разнообразни по вида на настаняване. С удоволствие ще подготвим за Вас някоя от двойните или тройните ни стаи. Също така в хотела се предлагат и семейни апартаменти. Веселите приятелски компании обикновено се чувстват по-удобно в големите ни стаи, разчитащи на по пет и повече легла.

Удобствата, които предлагат помещенията ни, са доста. На първо място, добро впечатление ще Ви направи вкусът, който сме проявили при обзавеждането. Стаите ни предлагат телевизори, както и различни кабелни програми. Ще можете да използвате и Интернет. Апартаментите разполагат с джакузи вана. Към някои от стаите има и балкони, от които се открива прекрасна гледка към планината.

В Хотел „Бор” ще имате удоволствието да се наслаждавате не само на комфортна стая, но и на вкусна храна. Ресторантът ни е с деветдесет места и предлага добре приготвени ястия от българската кухня. Нощният ни бар и качествените питиета, които той предлага, също намират доста почитатели. В хотела се разполага и конферентна зала, подходяща за провеждането на семинари и работни срещи. След като приключите с деловите си ангажименти, можете да разпуснете в някоя сауна или пък в джакузи. За автомобилите на всички наши гости има място на паркинга ни, имащ три крила: западно, северно и източно.

За Хотел „Бор”, Паничище ще бъде удоволствие да бъде Ваш домакин!
Великден в Хотел "Бор"

Пакет за 2 дни (пълен пансион), включващ и празничен великденски обяд с домашно приготвени ястия (великденска салата, агнешка супа, печено агне с дроб сърма, домашен козунак).


Цена на човек 100 лв.


Очакваме вашите резервации!
Не се колебайте да ни потърсите за повече информация.
0887 96 24 88
управител
design: LANGOV.COM НАЧАЛО | НАСТАНЯВАНЕ | КОНТАКТИ
тел. 0887 962488 | e-mail: [javascript protected email address]
хотели в Паничище